Hvala Vam na prijavi!

Sada bi Vam Elio dao ocjenu “10” kao nekada u Plesu sa Zvijezdama! Ocjenu “10” nema, ali ćemo Vam se uskoro javiti na mail sa dodatnim informacijama o upisima!

ATMOSFERA KOJOJ ĆETE SE UVIJEK VESELITI

STILOVI ZA SVE DUŠE

Bez obzira volite li više standardne ili latinoameričke plesove, vježbajući oboje ćete dobiti najbolju tehničku podlogu za postati odlični plesači jer kad ples rasčlanite na temljene elemente – svugdje je filozofija ista!

Latino plesovi

Naučit ćete Salsu, Bachatu, Cha cha cha, Rumbu, Sambu, Jive i Argentinski tango

Standardni plesovi

Naučit ćete Foxtrot, Engleski valcer, Bečki valcer, i Disco hustle (tzv. Disco fox ili hustle)

Plesni party

Jednom mjesečno organiziramo plesni party za rasplesavanje (Psst! ovo je svima najdraži dio)

"Trebam li / Imate li / Recite mi"

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Odgovorili smo na 6 najčešćih pitanja naših početnika prije dolaska na ples!

Partner ili partnerica Vam nije potreban/na. Štoviše, čak 65% naših učenika su došli sami i bez partnera! 

Na tečaju uvijek ima novih polaznika te već iskusnih plesača s kojima možete plesati i naučiti pravilno voditi/slijediti.

Plesne cipele Vam nisu potrebne. One pomažu za fluidnije kretanje na parketu, no zaista nisu potrebne dok ne steknete veće plesno iskustvo.

Predlažemo da na treninge dolazite u tenisicama/sportskoj obući/bilo kojoj obući u kojima se osjećate udobno te nije “teško” za nogu poput čizmi.

Postoji – obucite ono u čemu se Vi osjećate udobno. Ovo je trening i sigurno će Vam dobro doći majica kratkih rukava i casual hlače/traperice/trenirka/tajice.

Članarinu plaćate u gotovini na početku ili na kraju sata.

Odličnog učitelja imate, sve ovisi o Vašoj predanosti i konzistentnosti. Dobro izgledati na podiju već možete kao par ili pojedinac u nekoliko mjeseci truda i rada. Neki od naših polaznika su dobili izvrsne pohvale vani i tako privukli nove zaljubljenike u ples.

Iskreno, nije, premda je najbolje uzet si mjesec – mjesec i pol dana pripreme, no i ovo je moguće uz malo više vremena u dvorani. Elio će se potruditi da na Vaš prvi ples kumovi, punica i ostatak gostiju zaplješću iz svih snaga!

NEWSLETTER

Prvi saznajte o našim novim pogodnostima i plesnim događanjima!

Copyright © 2022 Plesna Škola Dansel - Sva prava pridržana