JAVITE NAM SE

"Trebam li / Imate li / Recite mi"

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Odgovorili smo na 6 najčešćih pitanja naših početnika prije dolaska na ples!

Partner ili partnerica Vam nije potreban/na. Štoviše, čak 65% naših učenika su došli sami i bez partnera! 

Na tečaju uvijek ima novih polaznika te već iskusnih plesača s kojima možete plesati i naučiti pravilno voditi/slijediti.

Plesne cipele Vam nisu potrebne. One pomažu za fluidnije kretanje na parketu, no zaista nisu potrebne dok ne steknete veće plesno iskustvo.

Predlažemo da na treninge dolazite u tenisicama/sportskoj obući/bilo kojoj obući u kojima se osjećate udobno te nije “teško” za nogu poput čizmi.

Postoji – obucite ono u čemu se Vi osjećate udobno. Ovo je trening i sigurno će Vam dobro doći majica kratkih rukava i casual hlače/traperice/trenirka/tajice.

Članarinu plaćate u gotovini na početku ili na kraju sata.

Odličnog učitelja imate, sve ovisi o Vašoj predanosti i konzistentnosti. Dobro izgledati na podiju već možete kao par ili pojedinac u nekoliko mjeseci truda i rada. Neki od naših polaznika su dobili izvrsne pohvale vani i tako privukli nove zaljubljenike u ples.

Iskreno, nije, premda je najbolje uzet si mjesec – mjesec i pol dana pripreme, no i ovo je moguće uz malo više vremena u dvorani. Elio će se potruditi da na Vaš prvi ples kumovi, punica i ostatak gostiju zaplješću iz svih snaga!

dosta priče, idemo plesat

ISPUNITE KRATKI KVIZ I JAVITE NAM SE!

Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Također nas možete nazvati na +385 98 224 291!

NEWSLETTER

Prvi saznajte o našim novim pogodnostima i plesnim događanjima!

Copyright © 2022 Plesna Škola Dansel - Sva prava pridržana